Designer:          Kristine Sørensen
Tid:                    Prosjektet er gjort over to dager med ca 10 timer per dag.
Hvor:                 Oslo
Software:          Sketch

 

Tjenestetorget er en tjeneste som hjelper privatpersoner med å innhente tilbud på produkter og tjenester, og gjør det enkelt å sammenligne priser og betingelser fra forskjellige tilbydere.

I dette prosjektet har jeg gjort et redesign av kategorien eiendomsmegling, der jeg er tar utgangspunkt i dagens flyt og ser på hvordan jeg kan forbedre brukerreisen fra brukeren kommer inn på landingssiden til han/ hun velger hvilke eiendomsmeglere forespørselen skal sendes til.

* Jeg er eller ikke ansatt eller direkte knyttet til Tjenestetorget

 
tjenestetorget oppgave presentasjon copy3.jpg

For å få brukerinnsikt fikk jeg tak i tre personer jeg kunne gjøre brukertest på. Jeg ba de se for seg at de skulle selge sin bolig, og i den forbindelse gå inn på Tjenestetorget å hente inn tilbud. Jeg observerte og tok notater mens de navigerte seg frem gjennom skjemaene og sidene. Helt til slutt spurte jeg eventuelle oppklarende spørsmål.

 

 

 

Innsikter

 
 
 

Jeg overførte innsikten jeg fikk fra brukertestene til kort som jeg festet i kronologisk rekkefølge på et stort ark. Jeg kategoriserte utsagnene og innsikten inn i positive, negative og interessante opplevelser. Jeg overførte de negative opplevelsene til såkalte pain points som jeg igjen gjorde om til mål. Under analysen lagde jeg også to personas som jeg hadde i tankene mens jeg designet.

Analyse

 
 

Redesign